Jump to content
Luke Liu

OSX Mavericks stuck after install during account creation

Recommended Posts

Hi new one

 

Installed Mavericks boots up fine but as soon as i create a account i get a system uptime in nanoseconds error

 

UPDATE: I have managed to finish registration but using -x at boot...

UPDATE: managed to get Mavericks to boot in 1080p but its not in 1080p also unable to get netowrking using my usb  tp link dongle 

TL-WN823N

 

 

wak02b.jpg

 

Please help

 

i5 3570k

GTX660

10GB RAM

MSI Z77A G43

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,641
    • Total Posts
      29,718
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...