Disable ADBlock Extension If you have.
nvidia gtx 960 4gb - Troubleshooting - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
onikahmed11

nvidia gtx 960 4gb

Question

cant enable nvidia gtx 960 4gb graphics card .... i did instal the nvidia web driver and cuda driver but it didnt work .... i tried to modify the clover boot-loader but after modify clover it was unable to boot osx ... i need the correct way please suggest me ...
 

pc spaces:

gigabyte ga h170
i3 6th gen 6100

nvidia gtx 960 4gb 

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

@onikahmed11 Yes also, open terminal run the following command before installing Nvdia webdrive

 

sudo grafix replace all

 

to install nvidia webdrive use this 

 

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@onikahmed11 You need to Install Lilu.kext & Whatevergreen.kext this may fix your issue.

What is the macOS are you using?

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@Niresh sry I forgot to mention it ... its high Sierra

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@onikahmed11 Did you try by Installing Lilu.kext & Whatevergreen.kext?

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

thanks for reply.. yeah I'm install lily and Whatevergreen.kext

 

and now I need to instal nvidia web driver ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@Niresh  thanks for reply..gfx still 3mb showing ...

i have a question... is it a problem or difficulty because of using clover bootloader ...

do i install again with chameleon bootloader...

thanks ...

see this screenshot http://prntscr.com/moymwk

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

 everything works fine except nvida gfx 😑

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@onikahmed11 Do you have EmuVariableUefi in your clover EFI extensions?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

have you configured Clover Config.plist?

Check this post

https://www.hackintosh.computer/929/nvidia-web-driver/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.66 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,586
    • Total Posts
      29,551
  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.66 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×