Disable ADBlock Extension If you have.
Bootloader Config not working - Hackintosh High sierra - Hackintosh Zone Jump to content
losewin

Bootloader Config not working

Recommended Posts

Does someone experiencing this. I'm using Enoch Bootloader as what the installer uses for High Sierra, the thing is org.chameleon.boot.plist is not running "Hide Partition" but the rest of the commands are okay.

Did I misconfigure my plist file?

 

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
	<key>Credits</key>
	<string>Niresh12495</string>
	<key>Graphics Mode</key>
	<string>1366x768x32</string>
	<key>Hide Partition</key>
	<string>hd(0,4)</string>
	<key>Kernel Flags</key>
	<string>npci=0x3000</string>
	<key>Timeout</key>
	<string>3</string>
	<key>UseKernelCache</key>
	<string>Yes</string>
</dict>
</plist>

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,580
    • Total Posts
      29,526
  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×