Disable ADBlock Extension If you have.
Stuck at osxaptiofix2drv starting overrides - Hackintosh High sierra - Hackintosh Zone Jump to content
amwinagil

Stuck at osxaptiofix2drv starting overrides

Recommended Posts

my ASUS X540LJ with spec
 

- Processor : Intel Core i3-4005U up to 1.7Ghz

- IGPU : Intel HD Graphics 4400

- eGPU : Nvidia gt920M

- RAM : 8GB DDR3 1600Mhz

- Storage : SSD Sandisk 120gb + HDD 500gb

- Wifi : Realtek RTL8723BE + bluetooth

 

cannot install hackintoshzone niresh highsierra:( please help me..FokVn0p.jpg
i've been tired to change osxaptiofixdrv-drv64.efi, osxaptiofix2drv-drv64.efi, OsxAptioFix2Drv-free2000.efi, still can not work.

 

any solution? thanks a lot before

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is that after the installation process?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, losewin said:

Is that after the installation process?

No sir, pre install:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess you are still booting to your installer right?
I also came across on that error but it was setting the OS Bootloader, so base on what I've gather it might be base on your BIOS Configuration

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now in my case I switched to Enoch Bootloader which works on my current build

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, losewin said:

I guess you are still booting to your installer right?
I also came across on that error but it was setting the OS Bootloader, so base on what I've gather it might be base on your BIOS Configuration

I've done doing trial&error with bios config on asus. DVMT pre-allocated i setting 64 to 512 and still not work, intel virtual technology disabled and anabled still not work, xhci to. But thats all still the same. Not working at all.

 

what should i do, sir:(

 

now, i try step by step from 0.. i mean i create installer usb hackintosh from macOs appstore retail using clover. But now, just show apple logo and boot loop:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

did you try to boot with -x -v -f ? if you are stuck at [PCI configuration begin] add npci=x3000 on the boot flags

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, losewin said:

did you try to boot with -x -v -f ? if you are stuck at [PCI configuration begin] add npci=x3000 on the boot flags

where can i settings that? config.plist with clover configurator? sorry iam so noob

 

now, my problem is... and looping

https://imgur.com/iGuEw6e

https://imgur.com/DHkN4qi

 

thanks a lot, sir.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In clover bootloader you can add boot args, cat switch to the bottom and find option then add the boot arguments there.

 

1

There is a bottom icon then just use arrow keys to navigate, then find the icon named option I guess not the UEFI Shell. This is just an example image and it is not my build

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,580
    • Total Posts
      29,524
  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×