Disable ADBlock Extension If you have.
Jump to content

Recommended Posts

Hello!

so i tried niresh sierra , installer successfully on dell inspiron laptop...

but my graphics are not working...

in about this mac, graphics only show 4 mb vram....

when i tried yosemite zone, i got full graphics ( 1024 mb )

my graphics- intel hd 4000

please help..

Share this post


Link to post
Share on other sites

@RohanG What is the exact device and vendor ID of your Graphics chipset?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Niresh How to find that??

Share this post


Link to post
Share on other sites

@RohanG 

  • Download LSPCI for Mac.
  • Install it.
  • Restart.
  • open Terminal.
  • run command `sudo lspci -nn`
  • Post output here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Niresh it says command not found

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Niresh ok i wasnt writing the command correctly...

https://ibb.co/Wc3xGFG

here is the image

 

 

Edited by RohanG

Share this post


Link to post
Share on other sites

@RohanG Hii, Your ID is 8086 0166

 

Download this, Install only FakePCIID.kext & FakePCIID_Intel_HD_Graphics.kext.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Niresh so i’ll fresh install sierra...

i dont have to customise anything in the settings when i run the installer right??

also i dont have to edit config.plist

i just have to run these kexts right??

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Niresh it did’nt work...

please help

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Niresh https://ibb.co/35K1HYR

just see this image...

Please help...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@RohanG You have to install those kexts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Niresh i installer them but it didnt work

do i have to install them separately??

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Niresh if there is no solution,

can i try to boot with amd radeon graphics??

can u tell me what things do i have to install ( kexts etc )

Share this post


Link to post
Share on other sites

@RohanG Install Whatevergreen.kext it may trigger HD Graphics along with previous kexts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Niresh, 

 

Hope you can help me, I have the same issue and installed all the  kext as advised. 

here is my screenshot attached. 

https://imgur.com/a/ws5GSjG

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey i have the same error too i install in on my dell laptop with intel 520 but screen is flickering when i open safari and some apps . i did the whatgreen.kext but nothing i dont think it loads and then i tried the ig platform but noting , the screen is on but when i open safari or some programs it flashes

Share this post


Link to post
Share on other sites

@cameronx 

Haswell HD4200/HD4400/HD4600: Must inject device-id=0x0412.
config.plist/Devices/FakeID/IntelGFX=0x04128086
 

This can be done via Clover

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×