Jump to content
ANiCRe

macOS Mojave partitions not showing up.

Recommended Posts

ANiCRe

After installing Mojave, I noticed there was nothing on Clover except the Windows 10 partition. I tried booting from a HZ High Sierra USB, and I could see everything. I tried updating Clover, and the problem is still there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

@ANiCRe You have to edit the Config.plist with Clover Configurator

 

In Boot section select Legacy as PBR.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ANiCRe
4 hours ago, Niresh said:

@ANiCRe You have to edit the Config.plist with Clover Configurator

 

In Boot section select Legacy as PBR.

That didn't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh
  • Try to use this config.plist
  • What are the drivers64UEFI extensions are installed?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
ANiCRe
1 hour ago, Niresh said:
  • Try to use this config.plist
  • What are the drivers64UEFI extensions are installed?

 

 

According to Clover Configurator, I have: AppleImageCodec-64, AppleKeyAggregator-64, AppleUITheme-64, DataHubDxe-64, FirmwareVolume-64, SMCHelper-64, OsxAptioFix2Dvr-64, OsxFatBinaryDrv-64, PartitionDxe-64, VBoxHfs-64 and NTFS-64.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ANiCRe

Also, just tried the config.plist file. Nope. Didn't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...