Jump to content
gontie

Intel HD 520 No hardware acceleration

Recommended Posts

Hello,

 

I've done lot of things to try to make the hardware acceleration work on my Intel(R) Core(TM) i5-6200U CPU @ 2.30GHz with Intel HD 520 but it doesn't work.

 

Is there any way to have a paid support, it is really sad that only the graphics acceleration is not working :(

 

Are the options i should enabled or disabled at the installation ? I tried many combination (nvidia and ATI off, Intel HD forced, graphics on....)

 

Thanks a lot.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Many Thanks for your reply Niresh, except installing keys, is there something specific i should do ?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Niresh,

 

I've installed RehabMan-FakePCIID-2018-0421 with the Kext utility and when rebooting i do have the message waiting for DSMOS.

 

Any help is appreciated.

 

Many thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Niresh, do you have any idea ?

 

Did i do something wrong ? Do i need to install all the Kext or only some of them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...