Jump to content
  • 0
elsaddiq

HP Z400: 2 TB SATA hard drive not recognized by High Sierra...

Question

Just for reference, this is my second Hackintosh build. The first was Yosemite, which worked flawlessly after adding a couple of boot flags.

 

On the current build, for reasons that I can't figure out, High Sierra is unable to see my hard drive under the Disk Utility. The hard drive is visible on the Z400 BIOS which I've put in "RAID+AHCI" mode and "SATA Emulation: IDE" mode. Neither works. I've wiped the drive of all data using DBAN and tried to pre-format in HFS+ using GParted. No joy. Does anyone have any ideas? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

@elsaddiq Use the AMD Version of High Sierra Installer, You have to fresh download it, but don't worry as it is AMD, will work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $21.95 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,619

    Latest File
    By Niresh

    237    2

×