Jump to content
TheWachowski

Sleep mode doesn't work (at least not very long)

Recommended Posts

Hi,

when I send my system to sleep mode it immediately wakes up again.

I already disabled wake on lan in BIOS and wake for network access in system/preferences. Plus, as written in some posts, I enabled ErP in BIOS, but nothing helped.

What else should I try to do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@TheWachowski First you have not posted your complete hardware specs.

Next Is it UEFI BIOS?

Share this post


Link to post
Share on other sites

What do you mean? I have Board, CPU, GPU and RAM in my profile. What else do you need?

 

And of course it's an UEFI BIOS. Are there still boards out there without UEFI? I didn't even know, that you can build a hack without UEFI.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By Niresh

    192    2

×