Jump to content

Recommended Posts

ok so i finally have this running ok with osx after finally finding a compatible wifi card lol....my issue is i cant find the correct graphic kext at all. i have tried a few intel hd 2000 ones and all caused it to fail to boot with graphics but sound and system was running and 1 or 2 3000 ones did nothing 

 

heres a screenshot if anyone can help.....also any tutorial for the itel speedstepping thing if i even need it?

 

http://i1178.photobucket.com/albums/x363/icedavejr/ScreenShot2014-04-09at92127PM_zps34cfb3d6.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

i posted a screen shot of system info but from what ive pulled up its an intel b960 with 3 gigs of ram, an ar9285 wifi card and intel HD intergrated graphics (im guessing 2000 series). i have everything working other than the graphics....installed few different intelhd2000 kexts and they have all caused the system to fully boot but no display

 

i can backup the kexts and get it booting normal again but no acceleration or changeable resolution 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...