Jump to content
Alex Guariglia-nosch

Won't boot into install

Recommended Posts

Okay I've downloaded niresh 10.9.0 and I get into the boot loader and no matter what flags I use the boot fails. Here's a -v with me using just amd64 and -nossse3bit

http://imgur.com/TFxbjdt

IMG size too large to upload

Mobo: Asus m4n75td

Processor: and phenom x4 955

8gb ddr3 ram

Radeon 6770

It's just stuck there any help would be great thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you try -x -f -v boot flag ?

 

If it boots, install all in one network solution using Slytherin.

Edited by Aman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone have any clues? I tried booting with -v graphicsenabler=no npci=0x3000 and pciroot=1/0 and it won't work, all my bios settings are proper, i wouldn't be posting here for something that simple it just seems that every flag i try either does something and leads me to a different problem, or doesn't change anything  :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...