Jump to content
Aaqil Razak

Stuck on Apple logo after install

Recommended Posts

After lots of thinking I decided to make my Sony Vaio laptop a hackintosh. It has a Intel Core 2 Duo locked in at 2.2 Ghz and has a ATI Radeon GPU. After a succesful install I get stuck on the Apple logo. I've tried every bootflag I could find but I eventually get stuck at Resetting IOCatalogue. Any help is appreciated and hopefully we can resolve this issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Successful* 

I would also add that I forgot to enable ACHI in my windows installation so it no longer boots. I'm not going to worry about that however. Any help is appreciated. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,648
    • Total Posts
      29,727
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...