Jump to content
ahmad1994

Problem in Sound Driver mac 10.9

Recommended Posts

Hi .. 

Please i want to ask you about something important ..

Now i'm Download Mac 10.9 on my laptop TOSHIBA-L50 ..

All Drivers work's Good :)

But i have a problem in Sound driver ..

Can you help me and tell me how i can install it :)

 

xXgcoo.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ahmad1994

Find the vendor and your device id using System Info (take a screenshot) and send it to me. I will send you a patched VoodooHDA (Sound Kext)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devonic, on 06 Apr 2014 - 11:50 PM, said:

@ahmad1994

Find the vendor and your device id using System Info (take a screenshot) and send it to me. I will send you a patched VoodooHDA (Sound Kext)

 

@Devonic :

Ok my friends this screenshot of my id number << 883 ..

viScXp.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ahmad1994

Please read the post properly ! Use the System Info Application i linked in the previous post.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devonic, on 07 Apr 2014 - 02:56 AM, said:

@ahmad1994

Please read the post properly ! Use the System Info Application i linked in the previous post.

@Devonic :

Ooops I'm so sorry  :unsure:

Ok .. that's it .. :)

 

7pHqzb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ahmad1994

Okay i have patched the kext for you :) Download

Just be sure to install this package and reboot before installing the patched kext 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Devonic 

That's it Or wrong !  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ahmad1994 Yes your post is correct this time. Just go ahead with the instructions in the previous post. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ahmad1994 Yes your post is correct this time. Just go ahead with the instructions in the previous post. 

@Devonic

it's not working :((((

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ahmad1994 

I had a doubt that this would happen since you have 2 Audio controllers.

Download this updated kext

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ahmad1994 

I had a doubt that this would happen since you have 2 Audio controllers.

Download this updated kext

@Devonic :

Yeeeeees it's working but their a small problem ..

he see he drive but i can't hear any sound ..

like the pic :

DFu5lF.png 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ahmad1994

Have you made sure you installed this package first ? 

Seems like your HDMI Audio has been detected so the first kext was actually correct (it enables on-board laptop Audio)

Post a screeshot of the VoodooHDA settings panel. after installing this kext

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ahmad1994

Have you made sure you installed this package first ? 

Seems like your HDMI Audio has been detected so the first kext was actually correct (it enables on-board laptop Audio)

Post a screeshot of the VoodooHDA settings panel. after installing this kext

@Devonic

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeees it's working now ..  :)  :)

I'm very very happy ..

you are the best team in the world .. 

 

pgMNf6.png

 

Can i Ask about something else  :D

my last drive Wireless i don't no it's supported or not ..

can you help me to install it  :)  

Aheros AR956x network ..

A5HK7w.png

tnxxxxx a lot for your help  :rolleyes:  :wub:  

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ahmad1994 

I told you it would work :)

If i helped you just like my posts :) 

No unfortunately it's not supported :( 

Try to replace it with an AR9285 half mini pci-e version

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ahmad1994 

I told you it would work :)

If i helped you just like my posts :)

No unfortunately it's not supported :(

Try to replace it with an AR9285 half mini pci-e version

@Devonic :

i liked all of your post's ..

Ok .. it's not a problem  :)

i have another question

Now the resolation of my display work but i don't no it's working or not ..

becouse the motion of programm was very slow and i think the vidoe is not work ?

and i have 2 Video card's

INTEL 4600HD GRAPHICS ..

NVIDIA GE-FORCE GT 740M  ..

can you help me to install driver's of it !

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ahmad1994

You have to create a separate post for that.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hardware Information CPU Intel Core i7 6800K @ 3.40GHz Broadwell-E/EP 14nm Technology RAM 32.0GB G.Skill Trident Z @ 1599MHz (15-15-15-35) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. X99-Ultra Gaming-CF (SOCKET 0) Graphics 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (MSI)
      I have tried High Sierra and Sierra with no good luck. I had it installed once before but the issue was I couldn't boot into it, of course, lol.   Now I can't seem to get the installer to boot, but can get to the bootloader to enter flags. I've tried npci=0x2000  nv_disable=1 -v -f -x which ends up just crashing the thing and it says it's exiting.    I'm really trying to get this to work, I'm sick of Windows always having updates and dumb issues. My timezone won't even work right lol What?    Please let me know what other info you need so I can get this loaded!   PS: Tonymac banned me for discussing "illegal distributions" or using one or some crap like that... was a member for like 5 years. Really crappy of them. Not sure what they're even talking about. No warnings or anything. I think because I mentioned another site they got pissed lol    
    • I now see that my wifi adapter doesn't work as it's Intel.  I purchased USB-AC53 Nano which works, but handoff, even with functioning Bluetooth and wifi doesn't work.  Suggestions?  
    • @Niresh is there any work around for graphics for the gt1030 on dell optiplex 760?
    • @Niresh - my apologies for the delay.  I didn't see this until now.  I've made quite a bit of headway and am up and running except for my wifi from what I can tell.  Is this something you can help with?  As to the specs:   https://www.dell.com/support/home/us/en/04/product-support/servicetag/6bx4y52/configuration   Thanks so much!
    • Hello everyone, unfortunately I have the same problem. To start Mojave I have to do it from usb, ... I await information about it. Thank you.
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By Niresh

    193    2

×