Jump to content
Alexandru Perica

Really slow internet connection via PPPoe

Recommended Posts

I was able to install niresh mavericks 10.9.0 in my machine (i7 4770k, nvida gt760, asus b85m-e, realtek 8111F lan) with minimum effort(only 1 bootflag) .

Everything works ok (bootloader,sound,video,lan )but there is a very BIG problem: even tough my lan is active and i can connect via PPPoe (direct connection) my internet speeds are very and i mean VERY SLOW (barely can load pages). I also have windows in this machine where im able to download at 10mb/s therefore internet speed should not be an issue.

I tried installing different kexts, disable IPv6, change mtu, full&half duplex but nothing works. 

Anyone else had this problem before and he/she was able to solve it ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

iam too facing the same problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By Niresh

    190    2

×