Jump to content
Sign in to follow this  
Smudge

Unable to get to installation

Recommended Posts

Hello everybody. So I really want to get a Hackintosh going, but I'm having some trouble.

My specs:

i5-3570K @ Stock 3.4Ghz, quad core

Nvidia 650 Ti Boost from EVGA

8Gb DDR3 Ram

250Gb HDD

ECS motherboard, I can find the model if needed

So I did everything the macbreaker guide told me to do, but no matter what boot flags I try, it just restarts when it should go to the installer. I tried it on my laptop, with the same Niresh flash drive and it booted right up with no boot flags. I can only assume it's my graphics card causing trouble, however people have mentioned that the MSI version works just fine. Please help! Thanks! :)

PS: My laptop has a 2.2Ghz i7, and Nividia 540M, 8Gb Ram

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I crossed my fingers and I prayed to the Lord, and it turns out, I needed cpus=0. It was my CPU after all, haha. Thanks anyway!:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...