Jump to content
Sign in to follow this  
marcos.acpc

Problem with kext on ati HD6870

Recommended Posts

Hi, every one, I solved all my problems by my own until now.

I have a AMD FX 6100, 8 GB of RAM, and ATI HD6870.

 

After have everything installed I realise I don't have my graphical card properly installed so I start to see on the internet all possible ways to solve this and I try many of the  kexts I found but any one still loading in the boot.

I installed this kexts with the kext wizard in the proper way they say on the internet..

 

Can anyone try to help me please?

 

there is some attached files to help and see the problem.

 

Many thanks

post-34541-0-17936200-1395864543_thumb.p

post-34541-0-55502900-1395864548_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, every one, I solved all my problems by my own until now.

I have a AMD FX 6100, 8 GB of RAM, and ATI HD6870.

 

After have everything installed I realise I don't have my graphical card properly installed so I start to see on the internet all possible ways to solve this and I try many of the  kexts I found but any one still loading in the boot.

I installed this kexts with the kext wizard in the proper way they say on the internet..

 

Can anyone try to help me please?

 

there is some attached files to help and see the problem.

 

Many thanks

 

 

Try to boot with GraphicsEnabler=Yes .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...