Jump to content
Sign in to follow this  
zerocool1984bp

problems whit D-Link DWA-140

Recommended Posts

hello 

 

I have a problem with my usb network card D-Link DWA 140 relies on the fact that the card works for some time and then seemed to turn off. After disconnecting and reconnecting the card works for some time. then the problem back. I installed the drivers from the manufacturer's website.anyone know what is the cause?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you check the settings of the card check in the settings section of the card.if theres one maybe is set to disconnect from time to time

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

the problem will come back sooner than you think. I don't really know for what reason wireless card and even Ethernet card will sometimes be off and there's no way to turn it back on unless you restart. For my case even you restart the wifi won't work anymore hmmm... really strange (I'm using Mavericks ^_^ but the problem is still there)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...