Jump to content
Sign in to follow this  
Honza Jurák

No Audio Please Help

Recommended Posts

Hello, So I Was Able To Install Mavericks On My System It Working Flawlessly But The Only Problem Is My Audio... I Cant Get It To Work So Please Help me It not beeing even shown in the Audio settings so please help me. Tried Installing ALC889 Using MultiBeast But Still No Luck so please help me Thank You

 

My MotherBoard: Gigabyte Z68AP-D3 Rev 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I Don't prefer multi beast totally waste of time download Slytherin   select ALC889 and install it but you need to to required Vanilla ApplHDA.Kext in S/L/E so get kext from usb or DVD you have used in installation ,,install appleHDA ,,use slytherin that's it ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok I Fixed This Finally... I Was Using The Boot Flag -x To Boot Because Every time i boot without it, boot hangs at  "missing bluetooth controller transport " So Then I Went Into S/L/E And Deleted IOBluetoothFamily.kext and IOBluetoothHIDDriver.kext and then i could boot without -x and my Audio and graphics Was Working But Thanks For Trying To Help Me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...