Jump to content
smartguy044

Glitchy graphics in safari and launchpad

Recommended Posts

Ok guys I usually don't like posting in forums but after a few days of research and not fixing my problem I need some help. I have an I5-3570K with a P8Z77-V LK motherboard and using Intel graphics. Everything is working fine as far as I can tell except safari and launchpad. When I open launchpad it's all good until I click and drag to another page. When I do it gets glitchy and streaky. The same thing happens when I open up safari. I have tried everything I could find including different Intel kext, graphicsenabler and injectintel-ig to name a few. Any help I can get will be great.

 

thumb_1395267394__imag0122.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a secret to getting clover installed with niresh installer? Everytime i try to install it the bootloader doesnt get installed

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I got clover installed finally and I still have the same problem. Could the problem be that I don't have the AppleIntelHD4000 kext file

Share this post


Link to post
Share on other sites

@smartguy044 Use Clover Configurator and select the option Inject Intel

Try changing your SMBIOS to a Macbook Pro 6,1

Edited by Devonic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...