Jump to content
Sign in to follow this  
Anmol Filmeindiene

Stops on Apple Logo/ Restarts before installation

Recommended Posts

Peeyush Kumar

I am here trying to figure out myself for many OSX problems I see in forum. I am glad you installed OSX.

About internet. If you are talking about wifi, then sorry the GUIDE you followed had to warn you that wifi wont work except you are extremely lucky and have an Atheros wifi card. If its ethernet, use Slytherin to to install Ethernet kext.

 

Btw, wifi is not a deal breaker as many say. You can always buy a 10usd wifi (OSX compatible) adopter and use it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anmol Filmeindiene

@ Not wifi but cable simple cable

Share this post


Link to post
Share on other sites
Peeyush Kumar

Use Slytherin (download section) and install kext for Ethernet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anmol Filmeindiene

From mac i have to download it?

 

If i dont have internet how i will download it :-?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anmol Filmeindiene

@

From mac i have to download it?

 

If i dont have internet how i will download it :-?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Peeyush Kumar

Download where you are coming to this forum. Use a pendrive to transfer it to OSX and install it there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anmol Filmeindiene

@ Thank you very much, without you i would be without mac now :(

 

Thanx a lot, you are from India?

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Peeyush Kumar

Yes I am. You can use PM for this.

 

Also, thank to Niresh/Deepak/Devonic and all the contributors of this Forum.

 

but I am blushed..lol

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anmol Filmeindiene

@ i have a website with indian movies, i have 5000 unique visitors per day, and the website is romanian (moldovian).

 

We translate the movies and tv series from indian to english,

 

I love india :)

 

My avatar is with Jennifer Winget (indian)...

 

 

Thank you very much.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Peeyush Kumar

Glad to hear it. I am sure you translate it accurately though ;)

 

REQ to MOD : Close the thread as SOLVED.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anmol Filmeindiene

I still dont have internet, tried to install everything but for nothing :(

Please help me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devonic

@

Your wifi card won't work :(

Installing a wifi card depends on the BIOS. Many BIOSes don't allow third party wifi cards to be installed, you could patch the BIOS but that is very advanced and can screw your laptop over. If you are bent on replacing your wifi card you can buy the Atheros 9285 which is supported natively in OSX .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anmol Filmeindiene

@Devonic i dont have a wifi card, i use cable internet, i have PC not laptop, but it doesnot work :(

 

Also when i open my mac i always have to write -v PCIRootUID=1 UseKernelCache=No

 

And after i write it, behind my computer the lights of internet (from internet card pc) are switching off.

 

If i dont write that, apple logo appears, and after a gray background, and the lights of internet are on.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devonic

@ Please create a separate topic

Edited by Devonic

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anmol Filmeindiene

@Devonic ok, but please help me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
airlanggaga

hey i have the same problem. i have

amd a86600k

nvidia geforce 

asus a55m-e motherboard.

yeah, i know that's not the best pc, but, will i have a chance?

Share this post


Link to post
Share on other sites
harshil_hbm@hotmail.com
i have same trouble
after display apple logo restarts my pc niresh mavericks
 
my machine is sony vaio svf15318snw 15e fit
i5 process 4th generation
intel® HSW mobile /Desktop Graphics Chipset accelerated vga bios
Gforce nvidia 1gb  
i try all -v -s -F -f all most all command gives on (?)
nvidia geforce 1gb Graphics card may vga bios port attachment  
 
when i try USBBusFix=Yes
the it gives me error 
 
EBIOS read error:device time out
block 0x4 sectors 0
 
4 to 5 time display this error after change error and new error is
 
 
EBIOS read error:device time out
block 0x3216a sectors 0 
 
what is my problome atcully i don't understand ???????
how to solve ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gatekeeper

Why you use -F, did you know what it do?: Ignore all bootflags. Try -v -x -f UseKernelCache=No GraphicsEnabler=No npci=0x2000 or 0x3000

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
rahulgambhava
hii

i have 

Lenovo Ideapad G50-70 (59-413719) Laptop (4th Gen Intel Core i3- 8GB RAM- 1TB HDD- 15.6 Inches- Windows 8.1- 2GB Graphics)

 

PROCESSOR Processor Name Core i3 (4th Generation) Variant 4010U Chipset QM87 Processor Brand Intel Clock Speed 1.7 GHz Cache

3 MB

GRAPHICS Dedicated Graphics Memory Type DDR3 Dedicated Graphics Memory Capacity 2 GB Graphic Processor AMD Radeon R5 M230

i m also facing same problem

while installing mac apple logo comes and laptop gets restart  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...