Jump to content
antneyb

Graphics Frezzing on Grey Load Screen to Installation

Recommended Posts

Hi

 

When I try and boot to installation for 10.9 it loads on the grey screen for a few minutes and then I think it freezes as I get sound through the speakers saying something along the lines of 'Select your language and press return' which I'm guessing is the first screen of the installation. I am connecting my monitor through HDMI

 

System:

 

Motherboard: Gigabyte GA-78LMT-USB3

CPU: AMD FX 4130 3.8GHz Quad Core

Memory: DDR3 8GB

Graphics: ATI 3000 (Built into motherboard)

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

@antneyb Boot with GraphicsEnabler=No and complete the setup.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,656
    • Total Posts
      29,768
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...