sierra update 10.12.6 not working - Hackintosh Sierra - Hackintosh Zone sierra update 10.12.6 not working Jump to content
dilog

sierra update 10.12.6 not working

Recommended Posts

I tried to upgrade my successfull installation of Sierra on DELL Optiplex 7010 i3 but the installation failed and cannot boot anymore, is this a way to roll back to original Sierra without reinstalling?

many thanks for help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@dilog Actually you haven't posted any pictures, try to boot with -v and post a picture, so I can debug

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, thank you but in the meantime I thought again and have installed High Sierra instead. It works just fine, put a camera, bluetooth, wifi, all working OK. I only have to solve a little problem when doing restart it freezes but after shutdown it comes up good! I have also Win7 on same mbr disk and I start with the installation usb but I think go over to EasyBCD to make a smoother boot. If your experienced I would appreciate very much any hints for helping me in this direction. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $8.78 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Ok ok, but I still have the problem of video, yesterday I tried to successfully install the nvidia web driver but this when I restart the screen goes black. I'll make the update video
    • Hello everybody,   I am new to Hackintosh, so maybe I am just not experienced enough, but I cant boot the Installer. Whatever I tried, it didnt work. I tried doing it by myself, with Clover and a real Mac form a friend, I tried using the installer, I tried fixing files back and forth. (Currently using Windows 10 Pro 64bit) with: CPU: Intel Core i7 6800K MB :  MSI X99A Raider GPU: Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming RAM: 16GB G.Skill Trident Z RGB SSD: Samsung Evo 250 GB HDD: 2x 2TB Seagate Barracuda (Disconnected for install)   It displays: "Error allocating 0x1193d pages at 0x0000000015fa2000" But, I always get the problem: "Couldn't allocate runtime area" Then: "Boot failed, sleeping for 10 seconds before waking..."
      (I tried inserting media, imgur didn't work)   I tried almost everything, I am really infuriated by that. Hardware should be compatible, it gets recognized in Clover at least. Though, I dont know how to configure a config.plist file. Some forums said, that could be the problem, but I just used the one, which is generated with Transmac. So, could anybody help me out? Does the generated file really not work?  
    • So, I ended up doing this and received   "Error Undefined"
      It still would not install
    • @kouta77 You said you have successfully installed Sierra and now you are attaching an installer log, your replies are so confusing.
    • @MUJICAM I didn't ask this, I need verbose boot video or photo after the upgrade so I can debug
  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    915    0

×