Jump to content
joejoe45

Install works fine but can't boot without -x flag.

Recommended Posts

I have an Inspiron 660 i5 3330 3.0 with Intel 2500 HD graphics.  Installation went smoothly but after install it will only completely boot if I use the -x flag.  I have used DarwinDumper and uploaded it to my web server @ http://www.craneleg.com/files/DarwinDumper.zip.  i would have uploaded it here but it was bigger than 500KB. 

Please let me know if any further information is needed.  This is all new to me.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have this problem too. Cannot boot whithout -x -v. 

Just installed 10.9 to Acer Aspire S3 and it is getting stuck at the white screen with the Apple logo :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am booting with -x -v. Have deleted another Drivers - but no Effekt.

How can i use USB Devices? And i can not see my HDD.

Thanks

My Ultrabook is Acer Aspire S3 params:

Core i5 3117

SSD 20Gb

HDD 500Gb

Video HD4000

Share this post


Link to post
Share on other sites

-x mode, so you won't be able to mount them (as much I guess) but to be sure goto disk utility, there you will see other drives. Try to mount. For USB devices you need to specify which device? Is it a keyboard? Mouse? USB drive? 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for Antworts.

 

-x mode, so you won't be able to mount them (as much I guess) but to be sure goto disk utility, there you will see other drives. Try to mount. For USB devices you need to specify which device? Is it a keyboard? Mouse? USB drive? 

I have USB mouse and its working without problem. But i cannot add USB Drive after booting in System.  In disk utility i can see other HDD drive but cannot mount it (probably have no right).

 

@Biotin Try booting with -x -v USBBusFix=Yes 

 that does not help  :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

@joejoe45 Looks like your Intel HD 2500 doesn't have any graphics acceleration from your dump file. Did you install the USB 3.0 Kext ?

Edited by Devonic
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@joejoe45 Just use slytherin to install the kexts. It might be an issue because your system profiler shows USB 3.0 ports on your motherboard 

Edited by Devonic

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Sorry guys. I will make new Thread and all information about my Laptop an OS X  on it. Thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...