Disable ADBlock Extension If you have.
OS X Mavericks 10.9.0 - Desktop Font Problem - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
moteofsun

OS X Mavericks 10.9.0 - Desktop Font Problem

Recommended Posts

Hello Niresh Community.

Recently I just installed this OS and it works perfectly for me. Everything is working, but the main problem is with my desktop. Actually the font of icons from desktop is a bit strange and cannot find an answer to fix it. I'll leave a proof with the bug or problem, how you want to call it.

Proof:

1394306596-U1.jpg

PC Specs:

Processor: AMD Sempron 140, 2.71 GHZ

Video: ATI Radeon HD 5570 1GB/128bit

RAM: 3GB DDR2, 800MHZ

 

Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@moteofsun

Its not font its your language there is a mistake check it in Language & Region Settings
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I really appreciate for the post. I changed the language from Romanian to English US and nothing happened. I can't figure it out how to fix it.

PS: When I highlight one of the icons from desktop, that little bug from the font, just simply disappears.

 

Proof: 

9Fk5UNz.jpg

 

I hope to fix it really soon, thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is the problem only at Desktop or System wide (Finder)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The problem is only on at desktop and few parts of search bars. Seems to be fixed because I changed the desktop wallpaper with a black one and now I see the font clearly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have this same issue, interested to see a solution

Share this post


Link to post
Share on other sites

Change wallpaper and see. Change language forth and back, it may work also.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@moteofsun Post a picture of your desktop with the Wallpaper set to Plain Black.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Devonic

Sorry for my delayed post. Here's the picture:

YyCYwIW.png

 

Same problem here, in the right side of the bar, where's that X to delete. It's a bit glitchy or buggy, I don't know how to call it.

hCuvamu.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

@moteofsun Your desktop looks fine.. Must be EDID injection problems (OSX not reading your display correctly). Use clover to inject your EDID. Steps on how to extract your EDID can be found here (just skip the graphics injection part and inject the EDID)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,582
    • Total Posts
      29,538
  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×