Jump to content
  • 0
Wayne.st

Stuck at boot after installation

Question

Hey guys,

I successfully installed mavericks on my external toshiba 1TB harddrive.

i booted into the installation with PCIRoot=0 USBBusFix=yes -v -x -f but now after some days i get some stuckings when i try to boot into mavericks, here some screens i made in the attachement.

I tried with PCIRoot=0 -v -x -f USBBusFix=Yes GraphicsEnabler=No cpus=1 npci=0x3000 .... nothing :-(

Any suggestions ?

Greets

----

specs:

Nvidia 9800 GT

intel core dual 3Ghz

post-28737-0-00349100-1394053113_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Nobody ?

Just a Little hint could solve this issue .

Best Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

try to use these flags PciRoot=Yes GraphicsEnabler=Yes npci=0x2000 -f cpus=1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hey,

Booting with the flags you recommend, the apple Icon appears , should i wait some minutes or its just another stuck ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

post image where it stuck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $21.95 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×