Jump to content
Sign in to follow this  
tymek

Stuck At Acpi: System State

Recommended Posts

Hello! Could someone help me? 

 

I've tried today booting latest Niresh's distro (10.8.5), but it always stucks at ACPI: System State [s0 S3 S4 S5] (S3).

The Distro is on USB Memory, successfully restored with Win32DiskImager.

 

My specs are: 

 

- CPU: AMD Phenom II 955

- GPU: Nvidia GTX 460

- Motherboard: Gigabyte GA-MA74GMT-S2

 

I had run with default settings with added flags -v kernel=amd.

 

Here's attachment to this thread. 

post-1913-0-93497200-1386793520_thumb.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello! Could someone help me? 

 

I've tried today booting latest Niresh's distro (10.8.5), but it always stucks at ACPI: System State [s0 S3 S4 S5] (S3).

The Distro is on USB Memory, successfully restored with Win32DiskImager.

 

My specs are: 

 

- CPU: AMD Phenom II 955

- GPU: Nvidia GTX 460

- Motherboard: Gigabyte GA-MA74GMT-S2

 

I had run with default settings with added flags -v kernel=amd.

 

Here's attachment to this thread. 

 

Try changing with latest FakeSMC.kext but it need real mac or hackintosh to replace this :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...