Install stuck at white screen with Apple in middle - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Install stuck at white screen with Apple in middle Jump to content
PhatDeth

Install stuck at white screen with Apple in middle

Recommended Posts

Hi all.

My system is....

Intel Core i7 2600K @ 3400MHz

Asus P8Z68-V PRO GEN3

16384 MB Ram

GeForce GTX 660 Ti

I've tried -v -s -x graphicsenabler=yes/no

Not sure what else to do.

I have installed it in a virtual machine worked first time.

A little help would be much appreciated.

Thanks in advance.

post-24943-0-60972200-1393447283_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

what does it says your screen when you bot with -v?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I redownloded the file and it installed :)

But... Ya there's a but

I get this error after a successful install.

https://onedrive.live.com/redir?resid=CF7FE7B646746D9A!125&authkey=!AFHvwZu0XAFo2uA&ithint=folder%2c.jpg

Panic (CPU 0 caller 0xffffff800064b94a)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $17.91 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hey friends, i need the DSDT  for mac OS X MAVERICKS 10.9.5  of my laptop (SAMSUNG R430), i can't find it anywhere. thanks!
    • @svpsl08 Your images don't work and post your specs as text don't share images, Have you tried installing High Sierra?
    • @nemirnooko Use VoodooHDA 2.7.4
    • Hey guys, this is my first post on this forum.   I've installed High Sierra on my box.   These are my settings:   Intel Core i5 3570k (Intel HD 4000) MSI Z77A-G41 8GB RAM 120GB SSD + 1TB HDD   I'm using an HDMI cable with a monitor resolution 1920x1080   Everything is working fine... I've got my LAN working after installing some kexts.   But now I can't have my VGA working properly (some glitches and slowdowns).   I've tried alot of things that I've found on the internet, like changing config.plist on Clover with some different settings. But nothing worked for me... even youtube videos showing how to get it to work...   Can you guys help me please?   Thanks!
    • 1--> https://photos.google.com/photo/AF1QipM62-Ht1JeeKXUn6BS-HM-cD4zgo3FxRpj8oOpD   2-->https://photos.google.com/photo/AF1QipNpz7cJKAi4ppNC3HAMlhL1ZfdCGmxyq-MgmNw5 system configuration link-->  1-->https://photos.google.com/photo/AF1QipMk1174nfxqu3HEBS004g-644jFbWhkRspjllDb 2-->https://photos.google.com/photo/AF1QipMcZd0YSTq2VNbzzI4zplay-S2fqT2NThWKPJ6g   Please help me to install hackintosh on my laptop   Thanks   
  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    991    0

×