Jump to content
Koranny

Support I Need You <3

Recommended Posts

Hey support buddies your help is needed lol yes this is me trying to boot the installer !

 

1st pic this is when i boot with amd -v -x 

Posted Image

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

do you boot with clover ? try clover and boot with "kernel=amd" not just amd

Share this post


Link to post
Share on other sites

How do i get clover? another usb? and it makes me use the white one chemeleon how ever you spell it

Share this post


Link to post
Share on other sites

What are the specs of the laptop?

Share this post


Link to post
Share on other sites

What are the specs of the laptop?

AMD A6-3420 APU with Radeon HD Graphics   GHz

installed memory 6.00 GB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Use Niresh his installer, it has both Chameleon and Clover.

 

Use Clover and select the OS 10.8.5 installer.

Press space bar and adjust the bootargs.....add : kernel=amd -v (at the end)

head over to return

 

Start the installer.

 

Hope this helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Use Niresh his installer, it has both Chameleon and Clover.

 

Use Clover and select the OS 10.8.5 installer.

Press space bar and adjust the bootargs.....add : kernel=amd -v (at the end)

head over to return

 

Start the installer.

 

Hope this helps.

For some reason clover doesn't appear i boot hitting 2 but if i don't hit 2 the number 6 appears at the top left of the screen and does nothing from there !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did any one manage to get pass this kernel panic?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I could install this but i have a error, because i didn't configure  the customize the installer..

Share this post


Link to post
Share on other sites

And if you press 6 instead of 2 ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

No that doesn't work

Share this post


Link to post
Share on other sites

i think the 6 stays there for some seconds 

my boodloader takes some time to load but it works (its clover)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • @riddlemeright You have not posted any pictures regarding ACPI Error, without pictures I can not debug Also you need to post your full hardware specs
    • @Douglas Dreer use ATH9KFixup.kext with Lilu.kext also you need to add -ath9485 as boot-flag in clover config
    • @tdtech959 Without any pictures of kernel panic it is really hard to debug, but anyhow have you installed whatevergreen.kext with lilu.kext   i had a weird kernel panic when my onboard graphics was turned on, I was able to select external graphics card via BIOS settings as default. are you sure if the USB is the actual problem.
    • Has anyone managed to run the atheros 9485 run on Mojave? I even managed to make it recognize, but it can not find any network.
    • Hello everyone  I have installed High Sierra and updated to 10.13.6 before installing nVidea web drivers. After everything was installed (Kexts and the driver) everything booted fine. Graphics worked perfectly. My onboard USB did not work but I have some generic NEC USB 2.0 card that works fine. After a reboot later in the day, I had a weird kernel panic. It spit out strings no longer than 30 charters and then proceeded to reboot. I have not seen this type of panic . This happened when using the onboard USB 3.0 controller but was fixed by removing the device. But now I'm not sure what caused this. I have reinstalled about 15 times already. Here are my specs: ASUS B150 Plus D3 Intel Pentium G4400 ZOTAC GeForce GTX 1050 2GB WD Blue 500GB HDD 8GB Ram Some generic wireless card (That works) Thanks -T
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,611

    Latest File
    By Niresh

    166    2

×