Phenom II X4 945 Nvidia 460 GTX - AMD - Hackintosh Zone Phenom II X4 945 Nvidia 460 GTX Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
dreadkopp46

Phenom II X4 945 Nvidia 460 GTX

Question

A benchmark of my everyday-settings. OCed to 3.3 ghz. The Cpu is capable to go up to ~3.9 ghz on all 4 cores stable with watercooling and 1.625 V oO. since i cannot afford a new cpu these days, i wouldn't push it so far for 24/7 OSX 10.9.1: http://browser.primatelabs.com/geekbench3/419483 Windoze: http://browser.primatelabs.com/geekbench3/419493 Linux: http://browser.primatelabs.com/geekbench3/420241 unigine valley bench will follow, maybe i will crank the cpu up a little. greetings

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

hmmm... something went wrong and the editing does not work at the moment, so here it goes again: OSX 10.9.1 http://browser.primatelabs.com/geekbench3/419483 windoze http://browser.primatelabs.com/geekbench3/419493 linux http://browser.primatelabs.com/geekbench3/420241

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $17.91 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hey friends, i need the DSDT  for mac OS X MAVERICKS 10.9.5  of my laptop (SAMSUNG R430), i can't find it anywhere. thanks!
    • @svpsl08 Your images don't work and post your specs as text don't share images, Have you tried installing High Sierra?
    • @nemirnooko Use VoodooHDA 2.7.4
    • Hey guys, this is my first post on this forum.   I've installed High Sierra on my box.   These are my settings:   Intel Core i5 3570k (Intel HD 4000) MSI Z77A-G41 8GB RAM 120GB SSD + 1TB HDD   I'm using an HDMI cable with a monitor resolution 1920x1080   Everything is working fine... I've got my LAN working after installing some kexts.   But now I can't have my VGA working properly (some glitches and slowdowns).   I've tried alot of things that I've found on the internet, like changing config.plist on Clover with some different settings. But nothing worked for me... even youtube videos showing how to get it to work...   Can you guys help me please?   Thanks!
    • 1--> https://photos.google.com/photo/AF1QipM62-Ht1JeeKXUn6BS-HM-cD4zgo3FxRpj8oOpD   2-->https://photos.google.com/photo/AF1QipNpz7cJKAi4ppNC3HAMlhL1ZfdCGmxyq-MgmNw5 system configuration link-->  1-->https://photos.google.com/photo/AF1QipMk1174nfxqu3HEBS004g-644jFbWhkRspjllDb 2-->https://photos.google.com/photo/AF1QipMcZd0YSTq2VNbzzI4zplay-S2fqT2NThWKPJ6g   Please help me to install hackintosh on my laptop   Thanks   
  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    991    0

×