Jump to content
Sign in to follow this  
PierreDa

<Solved>Install done! No graphics - no ethernet

Recommended Posts

Hi there,

 

Finally I succeed to install Mavericks on an old system powered by a GA-M61PM-S2 mother board.

 

But NO graphic and NO ethernet.

 

Graphics: NVIDIA® GeForce 6100 / nForce 430

Nic:Realtek RTL8211 Gigabit Ethernet controller

 

I Google for Kexts but nothing is working!

 

Any advice or a person who have this working?

 

I use "Kext Wizard" to install the Kext files.

 

Another question: have I to reboot the machine each time a Kext file is installed?

 

For the graphic I can try to install another card but I really want to have the Ethernet working ... otherwise I need a new MB!! ;-)

Don't have money right now

 

THANKS A LOT for help

 

Best regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

So no one ! ;-)

 

For Ethernet I finally found the right Kext !!

Thanks to this http://www.osx86.net/file/1223-rtl-82xx-10-8/

 

Now ... the graphics !

Pleeaaassseee ;-)

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finally install a nvidia GT640 ... no time to waste ;-)

And it's working

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $40.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,618

    Latest File
    By Niresh

    239    2

×