ATI Mobility Radeon HD 4330 drivers required - Troubleshooting - Hackintosh Zone ATI Mobility Radeon HD 4330 drivers required Jump to content
  • 0
rajiminhas

ATI Mobility Radeon HD 4330 drivers required

Question

Getting QE/CI errors

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

image plz 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Dear Deepak,

Please find enclosed the three screenshots for your analysis. Also note the top bar is solid grey and moreover there is no add transparency option in the display setting in preferences.

 

The Genie effect is also slightly slow or say jittery.

 

I can play normal videos but if I play a HD Video it gives a shaky motion.

 

 

 

post-16593-0-15721200-1392528500_thumb.j

post-16593-0-97403800-1392528515_thumb.j

post-16593-0-23577900-1392528533_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

try these flags 

        <key>AtiConfig</key>
	<string>Gliff</string>
	<key>AtiPorts</key>
	<string>1</string>
        <key>UseAtiROM</key>
	<string>Yes</string>
	<key>VBIOS</key>
	<string>Yes</string>

also Try GraphicsEnabler=Yes or No

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $22.30 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    1044    0

×