Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
sonicjam

Audio Problem

Question

Hi guys I've installed maverick flawlessly with my setup the only issue is the Audio. With voodooHDA the sounds works but there is static sound in the background. I looked up and found some kext they didn't work with my setup. So I'm hoping anyone can help me out to solve this issue for anyone else with the same mobo.

 

AMD FX 8150~8cores

8gb of 1600mhz RAM

Evga Nvidia 9800GTX+

Asrock AMD 970 Extreme 3

 

for full specs of my motherboard click on the link there.

all i know its a Realtek alc892 codec.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Have You Tried my All in One Audio Solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Have You Tried my All in One Audio Solution?

 

No, I just downloaded it do I need to get rid of voodooHDA first?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest InfamousSynergy

Nope. I installed Voodoo which failed then used the ALL in one Audio solution and it worked. I would restart the pc after and if it doesn't work, Try re installing with either -f or -x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $21.95 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,619

    Latest File
    By Niresh

    238    2

×