Jump to content
Suji

Can't get in to Niresh mavericks install menu

Recommended Posts

First of all sorry if this topic is already posted 

 

I tried booting using the bootable usb which i created using the niresh distro

 

But it keep showing loading mach kernel

error loading drivers 

 

Please anyone help me to solve this problem !

Already used GraphicsEnabler=Yes -v xpcm-free boot flags

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

i want  a picture of it?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@

somehow i managed to solve that problem but now it showing , loading drivers .............. (so many dots) and keeps restarting

Share this post


Link to post
Share on other sites

again we need image and which version of OSX are trying ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Deepak

Niresh mavericks 10.9 iso and dmg (both) tried same error :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Deepak

i'm now @ school i'll post picture when i reach home

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Deepak

@

installed mavericks succesfully but now its just restarting

Share this post


Link to post
Share on other sites

what flags you have selected while installing ???system specs ??? check your bios setting ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Didnt use any flags while installation

MOTHERBOARD : Biostar Hi-Fi B85S3+ | PROCESSOR :

Core i5 4670 | RAM : 4GB | GRAPHICS : HD4600 | HDD :

500GB seagate

in bios i set to ahci mode and disabled enhanced inte speed step

Share this post


Link to post
Share on other sites

install again this time select move graphics extension select all ati*nvidia*intel*

Share this post


Link to post
Share on other sites

already selected but not helped

can you tell which must be selected and which mustnt

Share this post


Link to post
Share on other sites

try to boot with -v -x GraphicsEnabler=No

Share this post


Link to post
Share on other sites

i tried those boot flags :(

im having intel hd 4600

so when installation do i need to selet graphics enabler and igp enabler option ???

or which one should i select

Share this post


Link to post
Share on other sites

won't Select any of it and also select move garphics extensions all ..also what connector are you using to connecting monitor????

Share this post


Link to post
Share on other sites

normal dvi connector

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intsall it again without abny graphic Kexts 

Share this post


Link to post
Share on other sites

backup ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i can only get in to the installer by deleting the platformsupport.plist file otherwise it restarts

Share this post


Link to post
Share on other sites

try to downgrade your bios ,,

Share this post


Link to post
Share on other sites

i didnt upgraded mine

Share this post


Link to post
Share on other sites

then try to upgrade to latest 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $40.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      856
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,618

    Latest File
    By Niresh

    113

×