Jump to content

Recommended Posts

Mainboard: Gigabyte B75M D3H
CPU: Celeron G1620
Graphics: Asus Radeon HD 5450
Memory: 2x4 = 8 GB
 

The system goes perfect with little problems on bluetooth and USB3.

The bluetooth (LevelOne MDU-0025USB) found the keyboard (from china), pair, unpair, pair again ...

I must say that bluetooth was always pair with 10.8.5.

USB3 - if I restart never recognize the HDD Dock that I have. I must power off and power on the Dock to see the hard disk.

Ethernet played immediately , the sleep enable played , and I put chameleon iMac 12.1. the sound is perfect and Graphics I install AMDRadeonAccelerator & ATI5000Controller which all perfect to 1680x1050.

For the Paragon NTFS everything works .

The system works perfect ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finally I understand why Bluetooth doesn't work properly.

If in Bios have the Intel Virtualization Technology Enable the bluetooth doesn't work.

If the Intel Virtualization Technology Disable work fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...