Jump to content
sica

Realtek RTL 8191SE and Mavericks

Recommended Posts

Any solution for this (Realtek RTL 8191SE) WiFi card on My laptop Toshiba P500-16F ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you done Some Google search first? Any information you found?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was looking for, but have not found anything!  :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi

a little push^^.

couldn't also find anything to get my RTL8191SE (wifi) card to work.

 

(my lan which is a JMicron PCI Express Gigabit Ethernet adapter in the same laptop doesn't work too.

as also my graphics card didn't really. IGP, HD3000.

it seems that there is a general problem with laptops having the hm65 chipset.)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $17.56 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • HI i have this card ATI Radeon HD 5770 Series and I have it working, but I got a problem with vram only have 7 mb I need help to solve this because i have problems with some glitches in the display. I haver clover . PD: My graphics card have 2gb      
    • Hi, I am trying to make bootable USB for Hackintosh , I tried TRANSMAC and Win32disk image from my Windows 10 PC, soon after completion USB not accessible. Please advise.   Thank you,  
    • That's happen every time that i am trying to install a hackintosh on my pc i can't find a solution. I tried a lot of different flags.  Pc specs:  GeForceGTX760 4GB Intel i7-4820K MSI Global X79A-GD65 (8D)   There is a video: https://streamable.com/us6nf  
    • nobody can help me
    • I have a GA-H81M-S mobo with G3240 Pentium (R) processor. I am not using the IGP but an Nvidia GT-710 1GB DDR3 dedicated Graphics card. I followed posts in other forums and managed to install once. After upgrade and reboot, I messed with clover configurator and now I can't get to the install screen. I get stuck on VoodooPS2Mouse: Version starting on OS X Darwin 16.4. If this forum is still alive, please help
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,619

    Latest File
    By Niresh

    230    2

×