Jump to content
xW4LK3R

Mic problem in ML 10.8.5

Recommended Posts

Well, I'm make Installing 10.8.5 and everything is working perfectly, except for one thing, the microphone is not working or i can not setup the right way, but I believe it is not setting, but maybe  some bug or something, wanted to ask for help from someone who had this same problem and managed to fix it or someone who knows more on the subject.

If anyone can help me, thanks.
:rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

system specs 

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Athlon II X2 250 3.0 GHz

4 GB DDR 3 1333MHz

GT 220

 

any idea?  :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

SOMEBODY HAVE ANY IDEA? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whats the soundcard you are using

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onboard soundcard

Share this post


Link to post
Share on other sites

motherboard model no..???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem solved, thanks all for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep ,,welcome😃😃

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $40.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,618

    Latest File
    By Niresh

    239    2

×