Jump to content
Sign in to follow this  
coolhacker

Installer works but no hard disk

Recommended Posts

Hi, I am trying to install mavericks. Installer works, but it does not detect my sata disk. In 'diskutil list' i have twelve separated disks, even i have only thumb drive and hdd plugged. What should i do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey guys i am trying to install osx on pc.but my hdd doesn't appear in the disk utility though i have set sata controller to ahci mode.i am booting the installer from my dvd drive,it has a sata port (not ide) .is that the reason why hdd getting detected

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have the same issue. But the problem is there is no option in bios to change to AHCI mode. Is there any workaround of this issue???

 

Device:- Compaq Presaio V6500

Processor     :- AMD64 Athlon X-2

Motherboard :- Quanta 30CF

Chipset         :- NVIDIA nFORCE 560

BIOS              :- Hewlett Packard V-F.06

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...