Jump to content
Sign in to follow this  
yash

getting error in 10.8.2

Recommended Posts

bro, i'm getting error in installing osx 10.8.2 when 7 minutes left in installation.......help me....

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

post with image ...so we can find solution...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please provide Some specs (cpu, ...)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have problem too when i want instal niresh 10.8.2 to my laptopWhy spinning circle appear in apple logo,  and nothing happen

This is the picture

https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=ecf047b785&view=att&th=1429dbb147c61f84&attid=0.1&disp=safe&realattid=f_hol505h30&zw

Share this post


Link to post
Share on other sites

bro i get yellow triangle with message that my harddisk corrupted and mac can"t complete installation ....please restart your pc and try to install again.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

i'm booting from dvd cause from easyBCD i got skip symbol ...................

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem as respect4. Well first time I tried I got to start installation, but during install I had a power outage, so my install got interupted. Since then I can only get as far as the apple logo and the spinning colored wheel ( I can move this wheel like a mouse cursor).Can anyone help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

bro i provide 100 gb hddisk space.........

Share this post


Link to post
Share on other sites

@respect4 your link does not work for me, boot with -v (verbose) and load a picture up, where the installations stucks.

​@randolf Start installation with -x GraphicsEnabler=No

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

still getting error while booting with -x-v debug=8 graphicsenabler=No.......showing still waiting for booting device

Share this post


Link to post
Share on other sites

i cant see the picture you posted.can you posted on another web site

Share this post


Link to post
Share on other sites

A big Thank You @ Gatekeeper!!! Your tip worked great--got 10.8.2 loaded and running. Now I have to get all the components working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

getting error while installing osx 10.8.2 when 7 minutes left in installation Hoping someone helpsIt hangs and then after sometime image appears

post-698-0-83582700-1386501926_thumb.png

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

getting error while installing osx 10.8.2 when 7 minutes left in installationHoping someone helpsIt hangs and then after sometime image appears

 

sometimes that happen when you choose or select different kexts/drivers in the custumize menu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@GateKeeper @Randolf

I have try using -x GraphicsEnabler=No but it doesn't work.

This is detail from Verbose mode:

Still waiting for root device

 

Usb notification: The device "Hub Device"@0xd10000 has caused an overcurrent

conditition. The port it is attached to has been disabled

 

i have try using debug=8 ahcidisk=1 but it doesn't work too

 

This is the Pic:

http://i1029.photobucket.com/albums/y356/respect44/IMG_20131127_201802_zpsc8caf445.jpg

http://i1029.photobucket.com/albums/y356/respect44/IMG_20131127_202156_zpsf054567f.jpg

http://i1029.photobucket.com/albums/y356/respect44/IMG_20131127_202156_zpsf054567f.jpg

 

Can anybody help me....

Share this post


Link to post
Share on other sites

AHCI in Bios is activated? Try PCIRootUID=1 or PCIRoot=1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have try set my SATA to AHCI mode and i have try PCIRootUID=1 or PCIRoot=1 but all don't work

This is my laptop spec:Asus A43SJ

  • [*]
Processor
Intel® Core™ i3 2310M Processor
[*]Chipset
Intel® HM65 Express Chipset
[*]Memory
DDR3 1333 MHz SDRAM, 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 GB SDRAM
[*]Display
14.0" 16:9 HD (1366x768) LED Backlight
[*]Graphic
NVIDIA® GeForce® GT 520M with 512MB/1GB DDR3 VRAM
[*]Storage
2.5" SATA
500GB 5400rpm/7200rpm
Optical Drive
[*]
Super-Multi DVD
[*]Card Reader
3 -in-1 card reader ( SD/ MS/ MMC)
[*]Camera
0.3 Mega Pixel Fixed web camera
[*]Networking
Integrated 802.11 b/g/n
Built-in Bluetoothâ„¢ V2.1+EDR (Optional)
10/100/1000 Base T
[*]Interface
1 x Microphone-in jack
1 x Headphone-out jack
1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor
3 x USB 2.0 port(s)
1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert
1 x HDMI
[*]Audio
Built-in Speakers And Microphone
SonicFocus
Altec Lansing® Speakers
[*]Battery
6Cells 5200 mAh 56 Whrs
[*]Power Adapter
Output :
19 V DC, 4.74 A, 90 W
Input :
100 -240 V AC, 50/60 Hz universal
[*]Dimensions
34.8 x 24.2 x 2.95 ~3.48 cm (WxDxH)
[*]Weight
2.44 kg (with 6 cell battery)
[*]Manufacturer Warranty
2-year limited International hardware warranty. *different by country
On-line problem resolution through web interface (BIOS, Driver update)
OS (Windows® 7 ) install/uninstall consultation
Bundled software install/uninstall consultation
ASUS software supporting

Share this post


Link to post
Share on other sites

mine still not working trying by mac osx extended(journaled).....and others also.....

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

For those who getting the circling error please enter into verbose mode and send in the detailed error log from there and HDD corrupted symbol please check if your HDD is set in primary cable 

 

@respect4 : do you multiple hardisk in your system if so try to unpluging the second HDD and boot up  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

plz inform in detail.......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $13.17 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • HI i have this card ATI Radeon HD 5770 Series and I have it working, but I got a problem with vram only have 7 mb I need help to solve this because i have problems with some glitches in the display. I haver clover . PD: My graphics card have 2gb      
    • Hi, I am trying to make bootable USB for Hackintosh , I tried TRANSMAC and Win32disk image from my Windows 10 PC, soon after completion USB not accessible. Please advise.   Thank you,  
    • That's happen every time that i am trying to install a hackintosh on my pc i can't find a solution. I tried a lot of different flags.  Pc specs:  GeForceGTX760 4GB Intel i7-4820K MSI Global X79A-GD65 (8D)   There is a video: https://streamable.com/us6nf  
    • I have a GA-H81M-S mobo with G3240 Pentium (R) processor. I am not using the IGP but an Nvidia GT-710 1GB DDR3 dedicated Graphics card. I followed posts in other forums and managed to install once. After upgrade and reboot, I messed with clover configurator and now I can't get to the install screen. I get stuck on VoodooPS2Mouse: Version starting on OS X Darwin 16.4. If this forum is still alive, please help
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,619

    Latest File
    By Niresh

    228    2

×