Jump to content
Sign in to follow this  
kostikos21

Set up ethernet problem mountain lion

Recommended Posts

kostikos21

Hello there ! I install normally mountain lion on my amd pc and when the set up screen begins i choose my country and after it wants me to select the ethernet's ip dhcp etc. I select auto and add my ip manually and it returns me again to select my country and its like a loop.I can pass the ethernet screen by selecting my mac doesnt connect to the internet.But when i boot in my ML there is no ethernet connection and i cant create one.Any idea how to solve this? I have no mac available to find multibeast and install the ethernet kext.

My specs are Motherboard : Asrock 870 extreme3 Processor : Amd Phenom II X6 1090T  4GB Ram 2 ATI HD5770 

Share this post


Link to post
Share on other sites
irvannamasaya

just ignore ethernet setup for the first time, just login and wait until auto patch fix done, after that install chameleon bootloader (recommended for amd procs), tick Ethernet Build In, save and restart.. ONLY tick boot flags what your pc needed..

 

Posted Image

 

anyway.. why don't you try to read all the topic? there's many topic bout this..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...