Problem with R7 250 Cape Verde, detected as Oland on Clover - Graphics Kexts - Hackintosh Zone
Jump to content
Dzaky Dio

Problem with R7 250 Cape Verde, detected as Oland on Clover

Recommended Posts

I have R7 250 from sapphire with Dev ID 0x683f1002, windows detect it as cape verde, and i try to install sierra with KemalAlkin kext fix, but it always ends with restart. when i try to boot with clover, There's A line called  "Controller : AMD OLAND (Id....)", i know oland not supported. is there something to fix it? when boot its detected as OLAND, but im sure my graphics card are Cape Verde and clover detect it as 7750. what should i do? i have try fake id, change the fb but nothing. can any1 help me?

sorry i have bad english

Q3RRrBq.png

Edited by Dzaky Dio
Spell

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/7/2018 at 8:45 AM, Dzaky Dio said:

Don't worry.

If I'm not mistaken
Oland is the name of the line of video controllers in General.

 and Verde is the name of the controller in 3D accelerator.

 

Edited by raydo812

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hackintosh Zone Donations

    Hackintosh Zone is a free website with most useful Hackintosh Resources, We try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on.



    $0.00 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
×