Jump to content
  • 0
Atomic_Sheep

Installation Restarts

Question

Hi,

 

I'm installing High Sierra on my hackintosh. The comp is old, i7 930, Gigabyte X58A-UD3R and GTX260 with old school BIOS. I'm trying to install onto a RAID 1 Mirror x2HDD setup.

 

I have successfully booted clover and then went to boot from bootable USB on which I have the HS installer and clover EFI.

 

I have -v enabled but it goes too quick to be of any use, not sure how to pause it if it all possible. Basically, it starts running through lines of stuff and then it resets all of a sudden.

 

After the reset, the USB is no longer recognised by the computer and I have to pull it out and put it back in, but I think this last point is largely irrelevant.

 

Is there some way for me to pause the -v to see where the error occurs?

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,611

    Latest File
    By Niresh

    166    2

×