Jump to content

Recommended Posts

I got up to the boot screen but nothing works I see some moving words thats it My mouse and keyboard dont work!

 

 

 

Automaticly boots wit npci and maxmem I add "kernel=amdfx & -v" 

 

 

my PC Specs are

 

 

 

AMD FX-6100

ASUS M5A97 R2.0

8GB RAM

Sapphire HD7790 Dual-X OC 1GB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try booting with USBBusFix=Yes  . It should work I think

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried .. no luck :( 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ima try some combinations tho might make a difference I dont kno 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried switching ports or using another keyboard or mouse?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried different ports yes but I dont have another keyboard or mouse..

Share this post


Link to post
Share on other sites

i had same problems you can always remove and put it back in the usb port.or you can also try different ports when it get stuck

that also helps.try and let me know

Share this post


Link to post
Share on other sites

.

Edited by KhatPhat

Share this post


Link to post
Share on other sites

same here.. KBD or Mouse doesnt work on the installation page... 

 

Please help.. I am running it on Dell XPS15

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried aswell, i tried 2 different mice in different USB ports and nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Figured it out, you have to go into the pci part of clover in options and turn off usb inject

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea thanks dude! It worked im installing it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got it up and running there is only 2 things that is not working Sound and Graphics are on 6MB 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Figured it out, you have to go into the pci part of clover in options and turn off usb inject

didnt work with me...pls can u add pictures

Share this post


Link to post
Share on other sites

Click O at boot screen then go to PCI Settings and remove + signs from USB Ownership and USB Injection.

 

Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pls i dont get it when u say click O at boot screen,pls explain further

Share this post


Link to post
Share on other sites

When you boot up your DVD or USB and you see menu like options, boot from ... hit O key there or just go to options and then PCI Settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmmm,I just tried but didnt work....

Is this only happening to me?oh my God

i removed the + from USB ownership and USB injection and hit return key and boot from 10.8.5 usb

but mouse still stuck at left top corner

Share this post


Link to post
Share on other sites

have you tried to specify boot flags?

e.g if you're using amd fx kernel then like this:

kernel=amdfx npci=0x2000 GraphicsEnabler=No -x -v

Share this post


Link to post
Share on other sites

No i have intel HD graphics

2.1ghz speed,intel pentium,4 gig memory,2 gig vga

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.66 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×