Jump to content
JDelgadoCR

XHCI (USB3) not showing in PCI list

Recommended Posts

Hi !!

I have a Dell Optiplex 7010 (Q77, 7-series) running an i7-3770 with the standard Intell 4000 HD. I want to enable USB3 but all ports show as USB2. Listing the OCI devices shows THERE IS NO XHCI controller. Any suggestions??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Which kext did you use?

USBinjectall.kext can make USB3.0 work.

Or, in my case, I load appleUSBXHCI.kext to get my usb3.0 work.

For the worst case, you have to patch DSDT for the full use of USB.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,641
    • Total Posts
      29,717
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...