Still Waiting for root. - Hackintosh Sierra - Hackintosh Zone Still Waiting for root. Jump to content
Sign in to follow this  
z0diac99

Still Waiting for root.

Recommended Posts

Hey

I know this topic is everywhere but most replies seem to be for people who know a bit about doing this .

So let me start with i am a Newbie as in the only apple product i have ever touched is my iphone.

But i have just brought a second hand Macbook but before it gets delivered i thought i would install Sierra on my Asus F555ln laptop and get a feel for it .

El capitan ran ok but sierra is getting stuck at the waiting for root screen.

i have read about patching etc and none of it help because im a noob.

I want to know while im still running windows can i change the drivers for the usb 3.0 hot swapping the usb doesnt work.

Adding the USBBusFix=Yes doesnt work. 

Hoping i can get some answers but simplified to get this running .. 

and before anyway says check other forums etc .. i have spend the last 3 weeks trying to get this to run ... so some simple help would be good 

Thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Post your full hardware specs

are your USB 3.0? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $17.91 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • @svpsl08 Your images don't work and post your specs as text don't share images, Have you tried installing High Sierra?
    • @nemirnooko Use VoodooHDA 2.7.4
    • Hey guys, this is my first post on this forum.   I've installed High Sierra on my box.   These are my settings:   Intel Core i5 3570k (Intel HD 4000) MSI Z77A-G41 8GB RAM 120GB SSD + 1TB HDD   I'm using an HDMI cable with a monitor resolution 1920x1080   Everything is working fine... I've got my LAN working after installing some kexts.   But now I can't have my VGA working properly (some glitches and slowdowns).   I've tried alot of things that I've found on the internet, like changing config.plist on Clover with some different settings. But nothing worked for me... even youtube videos showing how to get it to work...   Can you guys help me please?   Thanks!
    • 1--> https://photos.google.com/photo/AF1QipM62-Ht1JeeKXUn6BS-HM-cD4zgo3FxRpj8oOpD   2-->https://photos.google.com/photo/AF1QipNpz7cJKAi4ppNC3HAMlhL1ZfdCGmxyq-MgmNw5 system configuration link-->  1-->https://photos.google.com/photo/AF1QipMk1174nfxqu3HEBS004g-644jFbWhkRspjllDb 2-->https://photos.google.com/photo/AF1QipMcZd0YSTq2VNbzzI4zplay-S2fqT2NThWKPJ6g   Please help me to install hackintosh on my laptop   Thanks   
    • Hi You might use Apple Disk Utility to clone the disk. May be you must  write a disk image of your Startup disk first. Carbon CopyCloner will do it too ( EVEN IF THE DISK IS IN USE). Then you must install Clover on the Disk and copy the contents of the efi Partition of your startup dist to the Clone. Voila thats it.
  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    984    0

×