Jump to content
navneetgahlot

DSMOS has arrived

Recommended Posts

navneetgahlot

Trying to install high sierra but getting "DSMOS has arrived" error and then a next screen is coming and its showing error "imac.local com.apple.xpc.launchhd[1] <error>:Host-level exception released: pld=538".

I am attaching screenshot of my hardware config

https://ibb.co/fFQZH6

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
LeBaldi
2 hours ago, navneetgahlot said:

Trying to install high sierra but getting "DSMOS has arrived" error and then a next screen is coming and its showing error "imac.local com.apple.xpc.launchhd[1] <error>:Host-level exception released: pld=538".

I am attaching screenshot of my hardware config

https://ibb.co/fFQZH6

 

 

Probably its the same problem was mine in here:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
navneetgahlot
4 hours ago, LeBaldi said:

Probably its the same problem was mine in here:

 

i have laptop 

my config is attached in url

and dont know how to use multi support monitor 

kindly give details how u solved this problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

Post your Full hardware Specs (as text)

Share this post


Link to post
Share on other sites
navneetgahlot

intel core i7-7500 U
12 gb ram
kaby lake u
cores/threads 2/4
intel hd graphics 620

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

That's because your graphics is not natively supported by OSX, this situation mostly cannot be fixed at least with 10.13.0 release, wait for 10.13.2 or 10.13.3 High Sierra release by Hackintosh Zone,

 

or you can try to install

Lilu.kext and IntelGraphicsFixup.kext into /BOOTLOADER/EFI/CLOVER/kexts/Other

and try booting

Share this post


Link to post
Share on other sites
blast9999

Hi Niresh, might this work for my graphics problem with either HD4600 or GT610?

Worth a try, or should I wait for your later release? Thank you!

On 12/27/2017 at 10:15 AM, Niresh said:

or you can try to install

Lilu.kext and IntelGraphicsFixup.kext into /BOOTLOADER/EFI/CLOVER/kexts/Other

and try booting

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

So did you manage to install?

Share this post


Link to post
Share on other sites
navneetgahlot

i tried but nothing happen

same error again

now waiting for your next update

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...