Jump to content
witampanstwa_

Laptop problem

Recommended Posts

Hello.
I have installed Mac OS X Sierra on the disc where I also have my Windows installed (on different partition of course). Everything works fine, except  that when I boot to Windows and then disconnect my laptop from the charger, it randomly hibernates (the battery led flashes, telling that the battery percentage is too low and the laptop hibernated). The thing is that the battery is almost fully charged (Windows shows the correct battery percentage). 

What do I have to do to sovle the problem?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, Niresh said:

https://github.com/RehabMan/OS-X-ACPI-Battery-Driver

 

This kext may fix, read the description from above link, you may have to patch your DSDT 

Thank you for the reply.
I think that I temporarily fixed the problem. I unplugged my laptop from the charger, pulled out the battery, pressed the power button, put back the battery and it was working normally again.
If the problem would occur again, I will try your solution and post the result here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Greetings. My laptop is hp 8470p, i7 quad core. I downloaded Sierra zone, and everything went fine throughout the installation, but I can't manage an intel hd 4000 to work. The resolution is the lowest possible 1024x768, and the intel hd graphics is stuck at 3mb in system overview. Could somebody help me to fix the graphics issue? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks. Installed them, but they did not resolve the problem. It is so much easier to install hackintosh on a pc. Laptops suck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installing the following kexts may fix your issue (Download here) do not remove other kexts

  • FakePCIID_Intel_HD_Graphics.kext
  • FakePCIID.kext

Share this post


Link to post
Share on other sites

Install them to EFI Partition instead of /L/E 

Remove the duplicated from /L/E

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Niresh said:

Install them to EFI Partition instead of /L/E 

Remove the duplicated from /L/E

I installed them with the Chameleon kext wizard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mount EFI Partition and install kexts into EFI folder

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, I will try it. Niresh, one question, how do I remove chameleon, cause I want to use clover?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/25/2017 at 5:26 PM, Niresh said:

Mount EFI Partition and install kexts into EFI folder

Niresh, I have finally managed to make the graphics work. MacOS Sierra 10.12.6 Combo update made it work. I tried so many things before this, but none of them did the hack. Finally!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,636
    • Total Posts
      29,711
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...