Jump to content
Sign in to follow this  
Platiplus

Mistery on Installation and Booting

Recommended Posts

Thanks in advance for having the time to read this. Let's see...

I'm attending some classes regarding Swift 3 and 4 on my college, and I want to be able to practice at home, so I tried to install macOS Sierra Zone with no success.

Here are the Specs of my PC:

AMD-FX8320 (8 Cores)

8GB RAM (DUAL CHANNEL KINGSTON)

MOBO - ASUSTEK M5A78L-M LX/BR

NVIDIA GEFORCE GTX760

For more specifics, check images attached.

 

What has happened so far:

Tried to install it and after endless times with many bootflags, could begin the installation process to the end, with the following message:

macOS could not be installed on your computer Undefined error: 0 (I've read that this is fairly common and means the installation went smooth).

After this, when I try to boot on my hard drive, clover seems fine but when I try to enter macOS partition, all that appears is a lot of "+" signs and an automatic reboot. No verbose strings to analyze whatsoever.

My BIOS is legacy and I don't have those many options as in UEFI, but I followed what I could in the installation steps described here.

Here are some boot flags that I've tried so far, with MANY combinations: kcsuffix=amd, PCIRootUID=0 nv_disable=1 -x -s -f -v -no-zp PCI=off dart=0 npci=0x3000

The combination that works to boot from the Pendrive is: "-x -s -f -v PCIRootUID=0 USBBusFix=Yes nv_disable=1 npci=0x3000 -no-zp" but that doesn't seem to work on the after-install boot.

One time I got to see the Apple logo, but i honestly don't remember what I've tried on clover configuration and boot flags, but it was only for a second, and then the reboot came hahaha.

I've used the macOS Distro on this link (https://www.hackintoshzone.com/files/file/1008-hackintosh-sierra/), but I had to change the kernel, because with the one from the distro, I've never got past the Darwin screen.

The Kernel that I've used is this one: https://www.hackintoshzone.com/files/file/1027-amd-patched-kernel-10125-sierra/

Sorry for the long post, but I felt the need to elaborate my case, so I can ask for help effectively.

Tried to upload images but forum is marking as spam...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By Niresh

    192    2

×