Jump to content
ReluctantLoris

Troubles with installation

Recommended Posts

Hi everybody! I'm trying to install MacOS Sierra on my pc. Here are it's components:

Mobo: MSI z270 gaming pro carbon

CPU: i7 7700k

SSD: Samsung 960pro 512gb

Cooler: Corsair Hydro H115i

RAM: Corsair Vengeance 2x4gb 3200mhz

PSU: EVGA superNOVA g2 850w

Case: NZXT s340

 

When I try to boot it, this is what happens:

https://drive.google.com/folderview?id=0BxBEcsO0MK86UEEtQXpSR2YxWms

 

Can anyone help?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ReluctantLoris 

Set your BIOS to boot in Legacy Mode, It will load Chameleon bootloader, try booting with it

Keep me posted

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Niresh i forgot to say that that error was given because i have a Samsung M2 NVMe 960pro. I tried to remove it and it kinda worked but with a lot of bugs even during the installation. I can't remember everything clearly now cause it's been like 4 months ago

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 16/01/2018 at 3:03 PM, Niresh said:

@ReluctantLoris 

Set your BIOS to boot in Legacy Mode, It will load Chameleon bootloader, try booting with it

Keep me posted

Ok i tried right now. It started the installer. I did tools>disks and i tried to format one of my hdds in macos format and it gave me error. Then the hdd vanished. I went on win10 to format the hdd and have it back. When i went back to the bootable usb it gave me error.

Here's everything

https://drive.google.com/folderview?id=1JYkmjHA4AOaCnBa_aqkXZTyste9MVd2S

 

Edit: ok i tried to boot first the other partition of the usb (the not EFI one) and it got stuck like it did before. Now i booted the efi one and it's booting fine like before. I'm gonna check if i can initiate the hdd.

Allright it booted and started some kind of configuration. I waited for it to end and I did a reboot. The problem is that the resolution is too low and i can't see properly Clover's window. What can I do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Niresh i solved that error and booted the system. I rebooted it and it's not booting anymore.

I select macos from the bootloader, it starts a verbose boot and after a while the computer shuts down. Also i don't know what to do with graphics because it sets resolution to 800x600. I have a gtx750 maxwell and idk how to follow the guide you made because clover's window is too big for the resolution.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is an issue with volume, Your hard disk must be corrupted there are possible chance as from the log, try installing on a different hard disk.

This is not a kernel panic

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Niresh said:

This is an issue with volume, Your hard disk must be corrupted there are possible chance as from the log, try installing on a different hard disk.

This is not a kernel panic

Ok so i'll try to install this again i guess.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,641
    • Total Posts
      29,717
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...