Jump to content
alexandrionel

How to enable my AMD RX 560 on 10.12.3

Recommended Posts

I just finished installing HZ Sierra 10.12.3.

I have  MSI Z68A-GD65 motherboards, I5 2500 CPU and Sapphire Radeon RX560 Pulse 2GB GPU.

I am not getting any GPU acceleration.

My GPU id is 0x67ff.

At the about my system it says I have a 6MB GPU, my youtube videos are flickering and have low frame rate.

I tried the following:

1.

- using clover configurator, under Graphics I checked INJECT EDID and added vendor id 1002, product id 67FF, dual link 1, checked LOAD BIOS, checked patch VBIOS, checked inject ATI

- using clover configurator under Devices for ATI I wrote 0x67ff1002.

I tried rebooting, no changes.

2.

I also tried installing in the EF/CLOVER/kexts/other Lilu and Whatevergreen but refused to start, it entered a boot loop. I started in safe mode and deleted the kexts.

3.

I tried direct update to 10.12.6 downloaded from apple website combo update 10.12.6 but then I got a black screen. I deleted everything and reinstalled again.

 

What should I try next?

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...