Jump to content
Rav_ind3r

Need help regarding Installation

Recommended Posts

22156713_1315264458584500_1478334141_n.jHI everyone i tried installing sierra on my amd based laptop, i somehow managed to get to installer but whenever i click on install mac it starts installing but after 30-40 seconds it gave me error 'no bless settings for primary boot program was found' please help me rearding that

Share this post


Link to post
Share on other sites

no real answer to provide just yet i think we need some more info on your setup what the detailed specs of your laptop?

 

Dill.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, ihackboo said:

no real answer to provide just yet i think we need some more info on your setup what the detailed specs of your laptop?

 

Dill.

 

i've amd a8 7410 processor with radeon r5 graphics, nd ram is 8 gb

Share this post


Link to post
Share on other sites

not a heap of expreience with amd unfortunatley but from what I have seen and read it can be done. 

might be a good idea to just check your bios settings and try with some other boot flags.

It seems to me like it might be bios or hardware related

try these:

https://www.hackintoshzone.com/topic/23764-uefi-bios-settings/

https://www.hackintosh.computer/868/hackintosh-sierra-zone-aka-niresh-sierra-guide/#setupbiosforhackintoshsierra

 

Dill.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...